Verzendinformatie:

- Grotere producten worden rechtstreeks vanaf de leverancier op het door u aangegeven afleveradres geleverd.
- Voor kleinere producten geldt hetzelfde, alleen wordt dit door PostNL en/of DPD verzorgd.
- De bestelling kan geleverd worden tussen 07:00 uur en 17:00 uur.
- Onze producten worden niet vanaf één plaats en niet met één vervoerder verzonden. We maken gebruik van meerdere leveranciers die gebruik maken van hun eigen vervoerders. Elke vervoerder hanteert weer een andere werkwijze. Wij raden u daarom aan om, wanneer u niet thuis bent bij bezorging, een briefje met instructies voor de chauffeur op de deur te plakken. Hierop kunt u bijvoorbeeld aangeven waar de chauffeur het pakket neer kan zetten of dat deze wellicht bij de buren afgeleverd kan worden.
- Bij bestellingen met meerdere producten kan het voorkomen dat deze door meerdere leveranciers wordt afgeleverd.
- Leveringen worden aangeboden tot uiterlijk aan de deur, op de begane grond: u bent er zelf verantwoordelijk voor om, indien gewenst, de producten naar een hoger gelegen verdieping te brengen.  
- Wanneer wij de producten versturen dient u vooraf te betalen, tenzij u kiest voor betaling middels (digitale) acceptgiro, verzending onder rembours of afterpay.
- Wanneer u het product afhaalt kunt u contant of per pin betalen.
- 24 uurs levering (spoedverzending) verstaan wij onder dat er de eerstvolgende werkdag geleverd wordt, bij bestelling voor 16:30 uur.


Verzendkosten:

- Bij levering op de waddeneilanden wordt een bedrag van 35,- euro berekend.
- Bij een bestelling betaalt u geen orderkosten (geen verzendkosten)
- Onze snelste levering is een levering de volgende werkdag (ma - vr).
- Bij producten die u afhaalt betaalt u geen orderkosten
- Bij betaling met acceptgiro rekenen wij 2,50 euro orderkosten (voor toelichting klik hier)


Levertijd:

- Vrijwel al onze producten zijn uit voorraad leverbaar en worden, nadat de betaling bij ons is bijgeschreven, binnen 48 uur geleverd.
- *Wanneer u met Ideal betaalt voor 16:00 uur en kiest voor levering volgende werkdag, worden voorraadproducten de komende werkdag geleverd (tijdens en op werkdagen van maandag t/m vrijdag).
- Soms is het mogelijk dat de leverancier het product niet meer in voorraad heeft, wij nemen dan binnen 24uur contact met u op ivm de levertijd, u mag de opdracht dan ook kosteloos annuleren.
- Op de dag van levering ontvangt u 's ochtends een e-mail met verwachte levertijd en/ of een trackandtrace nummer van de desbetreffende koerier. 
- Tijdens december wijken de levertijden af van de gebruikelijk levertijden. In 2019 ziet dit er als volgt uit voor voorraadproducten:
    a. Maandag 23 december tot 16.00 uur besteld wordt dinsdag 24 december geleverd. 
    b. Dinsdag 24 december tot 11.00 uur besteld wordt maandag 30 december geleverd.
    c. Dinsdag 24 december na 11.00 uur tot en met maandag 30 december voor 16.00 uur besteld wordt donderdag 2 januari geleverd. 
    d. Maandag 30 december na 16.00 uur tot en met donderdag 2 januari voor 16.00 uur besteld wordt vrijdag 3 januari geleverd. 

 


Overige bestelinformatie:

- Afhalen is mogelijk op afspraak in ons afhaalmagazijn. (werkdagen ma t/m vr tussen 9:00 - 17:00 uur)
- Aflevering op zaterdag is helaas niet mogelijk.
- Wilt u uw order op een bepaalde datum ontvangen dan kunt u dit bij het afronden van de bestelling aangeven.
- Wanneer uw bestelling de laatste orderstatus 'afgehandeld' heeft bereikt, wordt uw bestelling binnen 3 werkdagen afgeleverd.
- U kunt een afleverdag doorgeven. Helaas is het niet mogelijk om een aflevertijdstip op te geven.


Is bestellen met acceptgiro achteraf mogelijk?

- Ja, voor de eerste keer bij een order van maximaal 600 euro, bij een volgende bestelling is dit maximaal 800 euro (voor toelichting klik hier).